Vin

Stort udvalg af diverse vine
I vores vinafdeling finder du et stort udvalg fra alverdens lande. Herunder et bredt sortiment fra bl.a. Italien, Frankrig, Spanien og Australien. Vores vine er i mange forskellige prisklasser, og vi har lige fra den gode daglige vin i bag in box til den mere særlig årgang på flaske. Alt sammen til en god pris. Har vi ikke den vin du efterspørger, undersøger vi gerne muligheden for at bestille den hjem.

Vine til enhver anledning
Vores store sortiment af vine betyder endvidere, at der er noget for enhver smag og til enhver anledning. Vores viden om vin betyder, at vi også gerne vejleder dig i, hvilken du skal vælge, hvis du er på udkig efter en vin, der egner sig særlig godt til steg, kylling, hygge derhjemme eller til den store fest.

Smag dig til den perfekte vin
I vinafdelingen har vi af og til smagsprøver på diverse vine, der findes i butikken. Du er også velkommen til at få smagsprøver med hjem, så du lettere kan finde den perfekte vin, så den kan nydes i rolige om vante omgivelser. Skal du holde en større fest, kan du roligt købe ekstra vin til festen, da vi gerne tager de uåbnede flasker retur.

Kom til øl- og vinarrangementer
Alle kunder er velkomne i butikken, når vi i løbet af året afholder øl- og vinarrangementer. Her har du mulighed for at smage forskellige vine, lokale øl og specialøl og samtidig blive en smule klogere på den vin, du putter i kurven. Arrangementerne offentliggøres på vores Facebookside.

Kig forbi vores vinafdeling
Vi har altid vin på køl, så kig gerne forbi og se vores store udvalg. Hvis du vil høre mere, er du også altid velkommen til at ringe til os på telefon 55 43 05 55.

Vi har altid kold hvidvin og rosévin på køl

Gå ikke glip af...

de gode tilbud og nyheder hos din
lokale Spar Karrebæksminde

5. dec 2021

🎄Glædelig 2. Søndag i advent 🎄 Købmanden er stået ekstra tidligt op, hvor han har lavet stærke tilbud til dit morgenbord🥐🍳 I denne uges bagertilbud kan du bl.a. få❗️ 🍞Vesterhavsbrød til 15 kr. 🥨2 stk. Kanelsnegle til kun 10 kr. 🧁NYHED: Nutella muffin 2 stk. 29 kr. 🥯Som altid har vi også friskbagte morgenboller til 5 kr, som fast lav pris 🥯 Vi ses i Spar Karrebæksminde Din lokale købmand🎅

4. dec 2021

🚨🚨🚨PAKKER🚨🚨🚨 Vi oplever pladsmangel, så vi håber inderligt at i vil komme og hente jeres pakker! Grundet Black Friday og julen, er vi MAKS presset på pladsen ved pakkerne. Husk derfor at hente jeres pakker, ellers ender det med at vi løber tør for plads og beklageligt vis, ikke kan modtage flere pakker fra vores pakkeudbydere. Husk at der er ændret åbningstid, således at i kan hente pakker fra 7-18. Mvh. Spar personalet

28. nov 2021

🚨🚨🚨NYE RESTRIKTIONER🚨🚨🚨 Fra i morgen af gælder de nye restriktioner om mundbind/visir i detailbutikker. Der er dog et twist denne gang ift. sidste gang. Denne gang har de ansatte mulighed for at gå uden mundbind/visir i arbejdstiden, mod gyldigt coronapas selvfølgelig. Hos os gør vi brug af denne mulighed og i vil derfor møde ansatte som ikke bærer mundbind/visir. Der kan selvfølgelig også være ansatte med mundbind/visir, det er deres helt eget valg. Alle har selvfølgelig gyldigt coronapas på arbejdspladsen. Vi håber at i accepterer vores medarbejdereres beslutning om brug af mundbind eller ej. Mvh. Spar Karrebæksminde Din lokale købmand

Top