Vin

Stort udvalg af diverse vine
I vores vinafdeling finder du et stort udvalg fra alverdens lande. Herunder et bredt sortiment fra bl.a. Italien, Frankrig, Spanien og Australien. Vores vine er i mange forskellige prisklasser, og vi har lige fra den gode daglige vin i bag in box til den mere særlig årgang på flaske. Alt sammen til en god pris. Har vi ikke den vin du efterspørger, undersøger vi gerne muligheden for at bestille den hjem.

Vine til enhver anledning
Vores store sortiment af vine betyder endvidere, at der er noget for enhver smag og til enhver anledning. Vores viden om vin betyder, at vi også gerne vejleder dig i, hvilken du skal vælge, hvis du er på udkig efter en vin, der egner sig særlig godt til steg, kylling, hygge derhjemme eller til den store fest.

Smag dig til den perfekte vin
I vinafdelingen har vi af og til smagsprøver på diverse vine, der findes i butikken. Du er også velkommen til at få smagsprøver med hjem, så du lettere kan finde den perfekte vin, så den kan nydes i rolige om vante omgivelser. Skal du holde en større fest, kan du roligt købe ekstra vin til festen, da vi gerne tager de uåbnede flasker retur.

Kom til øl- og vinarrangementer
Alle kunder er velkomne i butikken, når vi i løbet af året afholder øl- og vinarrangementer. Her har du mulighed for at smage forskellige vine, lokale øl og specialøl og samtidig blive en smule klogere på den vin, du putter i kurven. Arrangementerne offentliggøres på vores Facebookside.

Kig forbi vores vinafdeling
Vi har altid vin på køl, så kig gerne forbi og se vores store udvalg. Hvis du vil høre mere, er du også altid velkommen til at ringe til os på telefon 55 43 05 55.

Vi har altid kold hvidvin og rosévin på køl

Gå ikke glip af...

de gode tilbud og nyheder hos din
lokale Spar Karrebæksminde

15. maj 2021

☀️Nu har vejrguderne givet os en varmere temperatur☀️ Er du en af dem der elsker en super lækker gin ude på terrassen? Så skynd dig ned og tjek vores nye stativ ud, med de mange forskellige gins vi har bestilt hjem🤤 Vi ses i Spar Karrebæksminde Din lokale købmand Steffen

15. maj 2021

Stort tillykke til Stephen. Han kom ned i går og hentede sine flotte præmier😋 Følg med på siden, der dukker snart flere konkurrencer op💪🏻 Vi ses i Spar Karrebæksminde Din lokale købmand Steffen

10. maj 2021

💪🏻🏋️💪🏻VIND EN HEL KASSE NOCCO💪🏻🏋️💪🏻 Fitnesscentrene er åbne igen, så derfor synes vi, at én af jer skal forkæles en lille smule❤️ Sommeren står lige om hjørnet og der er måske nogle coronakilo der skal smides omkring taljen. Hvad med at lade en hel kasse Nocco blood orange, samt 4 proteinbarer og en t-shirt, hjælpe dig med på vejen?🏋️🤤 De ovenstående ting er lige netop det du har muligheden for at vinde🤩 Altså: - En hel kasse Nocco Blood Orange✅ - 4 lækre proteinbarer med smagen af salty peanuts✅ - En t-shirt fra Nocco str. L✅ For at deltage skal du gøre følgende: - Synes godt om dette opslag - Tagge personen du vil dele denne kasse Nocco med Konkurrencen slutter d. 14/5 ***konkurrencen er på ingen måde sponsoreret eller administreret af facebook*** Vi ses i Spar Karrebæksminde Din lokale købmand Steffen

Top