Vin

Stort udvalg af diverse vine
I vores vinafdeling finder du et stort udvalg fra alverdens lande. Herunder et bredt sortiment fra bl.a. Italien, Frankrig, Spanien og Australien. Vores vine er i mange forskellige prisklasser, og vi har lige fra den gode daglige vin i bag in box til den mere særlig årgang på flaske. Alt sammen til en god pris. Har vi ikke den vin du efterspørger, undersøger vi gerne muligheden for at bestille den hjem.

Vine til enhver anledning
Vores store sortiment af vine betyder endvidere, at der er noget for enhver smag og til enhver anledning. Vores viden om vin betyder, at vi også gerne vejleder dig i, hvilken du skal vælge, hvis du er på udkig efter en vin, der egner sig særlig godt til steg, kylling, hygge derhjemme eller til den store fest.

Smag dig til den perfekte vin
I vinafdelingen har vi af og til smagsprøver på diverse vine, der findes i butikken. Du er også velkommen til at få smagsprøver med hjem, så du lettere kan finde den perfekte vin, så den kan nydes i rolige om vante omgivelser. Skal du holde en større fest, kan du roligt købe ekstra vin til festen, da vi gerne tager de uåbnede flasker retur.

Kom til øl- og vinarrangementer
Alle kunder er velkomne i butikken, når vi i løbet af året afholder øl- og vinarrangementer. Her har du mulighed for at smage forskellige vine, lokale øl og specialøl og samtidig blive en smule klogere på den vin, du putter i kurven. Arrangementerne offentliggøres på vores Facebookside.

Kig forbi vores vinafdeling
Vi har altid vin på køl, så kig gerne forbi og se vores store udvalg. Hvis du vil høre mere, er du også altid velkommen til at ringe til os på telefon 55 43 05 55.

Vi har altid kold hvidvin og rosévin på køl

Gå ikke glip af...

de gode tilbud og nyheder hos din
lokale Spar Karrebæksminde

24. feb 2021

Billigt eller SPAR SAMMEN-billigt? Du bestemmer selv! 👉 Som SPAR SAMMEN medlem får du ekstra gode medlemspriser hver uge. Er du ikke SPAR SAMMEN medlem, kan du nemt blive det. SMS "SPAR" til 1210 og download appen 📲 Tilbuddene gælder til og med fredag 26. februar 2021. Mvh STEFFEN DIN LOKALE KØBMAND SPAR KARREBÆKSMINDE

23. feb 2021

VI ELSKER ØKOLOGI!!! 💖💖💖💖 Kom økologi i madpakken til en skarp pris 🧃🍴 Grøn Balance fødevarer er altid 100% økologiske, og vi vægter danske varer højt. Det betyder, at æggene er lagt af danske høner og at rugbrødet er bagt i Danmark. Tilbuddene gælder til og med fredag d. 26. februar 2021. MVH STEFFEN DIN LOKALE KØBMAND SPAR KARREBÆKSMINDE

22. feb 2021

😱 Prisen er helt i bund! ⬇️ Dejlige kærgården💖💖 KUN 7.95😲😲😲 Tilbuddet gælder til og med fredag d. 26. februar 2021. Mvh STEFFEN DIN LOKALE KØBMAND SPAR KARREBÆKSMINDE

Top