Blomster

Smukke blomster og buketter
Ved indgangen til vores butik finder du blomsterafdelingen. Vores blomsterafdeling er altid fyldt med friske blomster, spændende planter og flotte potter. Vi har et stort udvalg af afskårne blomster, buketter, potteplaner og sammenplantninger med mere, som findes i de flotteste farver og er særligt udvalgt efter sæson.

Udendørsplanter

Ude foran butikken finder du alle vores udendørsplanter. Her har vi flotte grønne planter og forskellige sæsonvarer til udplantning. Til vores kunder med grønne fingre forhandler vi også jord, spagnum, frø og plænegræs.

Vi pakker også ind

Om det er til værtinden, kollegaen, kæresten eller blot en du holder af, findes der altid en god anledning til at give en blomst. Hos Spar har vi blomster til enhver lejlighed, og vi hjælper dig også meget gerne med at pakke ind for dig, så modtageren med garanti vil blive glad.

Lad os bestille det hjem for dig

Har vi ikke de blomster eller planter du søger, ser vi gerne på, om det er noget, vi kan bestille hjem for dig. Du er altid velkommen til at kigge forbi butikken og spørge på diverse blomster, eller du kan ringe til os på telefon 55 43 05 55.

Gå ikke glip af...

de gode tilbud og nyheder hos din
lokale Spar Karrebæksminde

30. mar 2023

🔔🔔🔔 BAKKEDAL: KUN 10.- kr. 🔔🔔🔔 Vi ses i SPAR i Karrebæksminde 😊

29. mar 2023

🍷🍷🍷 Ripasso : 75.- kr. 🍫🍫🍫 Marabou: 25.- kr. VI SES I SPAR I KARREBÆKSMINDE 🥳🥳

28. mar 2023

❌❌❌ SE HER ❌❌❌ Pr. dåse: 2.- kr. plus pant 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Vi ses i SPAR i Karrebæksminde 😊

Top