Blomster

Smukke blomster og buketter
Ved indgangen til vores butik finder du blomsterafdelingen. Vores blomsterafdeling er altid fyldt med friske blomster, spændende planter og flotte potter. Vi har et stort udvalg af afskårne blomster, buketter, potteplaner og sammenplantninger med mere, som findes i de flotteste farver og er særligt udvalgt efter sæson.

Udendørsplanter

Ude foran butikken finder du alle vores udendørsplanter. Her har vi flotte grønne planter og forskellige sæsonvarer til udplantning. Til vores kunder med grønne fingre forhandler vi også jord, spagnum, frø og plænegræs.

Vi pakker også ind

Om det er til værtinden, kollegaen, kæresten eller blot en du holder af, findes der altid en god anledning til at give en blomst. Hos Spar har vi blomster til enhver lejlighed, og vi hjælper dig også meget gerne med at pakke ind for dig, så modtageren med garanti vil blive glad.

Lad os bestille det hjem for dig

Har vi ikke de blomster eller planter du søger, ser vi gerne på, om det er noget, vi kan bestille hjem for dig. Du er altid velkommen til at kigge forbi butikken og spørge på diverse blomster, eller du kan ringe til os på telefon 55 43 05 55.

Gå ikke glip af...

de gode tilbud og nyheder hos din
lokale Spar Karrebæksminde

27. sep 2020

🆔🆔SIKKERT SPIL🆔🆔 FRA 1 OKT 2020 🆔🆔 HOS DANSKE SPIL🆔🆔 Fra 1 OKT 2020 skal du for at spille (gælder pt ikke Lotto, Onsdagslotto og Eurojackpot) i butikken hente dit danskespil spil id, hør ad i butikken hvis du er i tvivl om hvordan du henter det.Hvis du har et ældre danske spil Kort kan det også stadig bruges. Mvh STEFFEN Din Lokale købmand SPAR Karrebæksminde

24. sep 2020

🌞FRISKE LOKALE ÆBLER FRA🌞 🍎🍎ENGGAARDEN🍎🍎 Rød Aroma Pr. stk 2.50 Vi ses hos din lokale købmand SPAR KARREBÆKSMINDE 🤗🤗

23. sep 2020

Kære kunder. Pga personale arrangement på fredag den 25 sep 2020, lukker vi en time før, kl 18:00. Mvh DIN LOKALE KØBMAND STEFFEN SPAR KARREBÆKSMINDE

Top