Bake off

Brød og kager lige fra ovnen
Her i butikken breder der sig hver dag en duft af nybagt brød og kager. Det lækre bagværk er populært i nærområdet og mange lokale handlende og turister lægger ofte vejen forbi vores bake off afdeling, når de alligevel skal gøre de almindelige dagligvareindkøb i supermarkedet.

Stort udvalg af lækre brød og kager
I vores bake off afdeling har vi et stort udvalg af diverse brød og kager. På hylderne finder du klassiske brød, som franskbrød, grovbrød og rugbrød, lækre kager, wienerbrød med mere. Vi bager desuden i løbet af hele dagen, så vi altid har nybagte brød og kager, uanset hvilket tidspunkt, du kigger forbi vores bagerudsalg. 

Friskbagt morgenbrød
I vores bagerafdeling er vi i gang fra morgenstunden og har nybagt morgenbrød hver dag fra butikkens åbningstid. Vi har et bredt sortiment af rundstykker, franskbrød, rugbrød og wienerbrød, og vil du gerne bestille morgenbrødet på forhånd, kan du henvende dig i butikken eller ringe til os på telefon 55 43 05 55. Har du specifikke behov eller ønsker til din bestilling, forsøger vi selvfølgelig at efterkomme det.

Gå ikke glip af...

de gode tilbud og nyheder hos din
lokale Spar Karrebæksminde

27. sep 2020

🆔🆔SIKKERT SPIL🆔🆔 FRA 1 OKT 2020 🆔🆔 HOS DANSKE SPIL🆔🆔 Fra 1 OKT 2020 skal du for at spille (gælder pt ikke Lotto, Onsdagslotto og Eurojackpot) i butikken hente dit danskespil spil id, hør ad i butikken hvis du er i tvivl om hvordan du henter det.Hvis du har et ældre danske spil Kort kan det også stadig bruges. Mvh STEFFEN Din Lokale købmand SPAR Karrebæksminde

24. sep 2020

🌞FRISKE LOKALE ÆBLER FRA🌞 🍎🍎ENGGAARDEN🍎🍎 Rød Aroma Pr. stk 2.50 Vi ses hos din lokale købmand SPAR KARREBÆKSMINDE 🤗🤗

23. sep 2020

Kære kunder. Pga personale arrangement på fredag den 25 sep 2020, lukker vi en time før, kl 18:00. Mvh DIN LOKALE KØBMAND STEFFEN SPAR KARREBÆKSMINDE

Top